Elite Sports

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους του νέου και ανανεωμένου Betsport Elite! Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, είτε μέσω telegram είτε μέσω facebook, η συγχώνευση των One Bet Elite και Betsport, σηματοδοτεί μια νέα εποχή που θα ταράξει τα νερά του στοιχήματος.

Το προϊόν που προκύπτει μέσα από αυτή τη συγχώνευση, είναι μια στήλη η οποία θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο παίζετε στοίχημα. Φυσικά, απευθυνόμαστε σε σοβαρούς και πειθαρχημένους παίκτες οι οποίοι θέλουν να αποκομίζουν ένα extra εισόδημα σε μηνιαία βάση, ανθρώπους που σέβονται τα χρήματα τους και θέλουν να τα επενδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και, ευτυχώς, δόξα το Θεό, το Betsport Elite αποτελείται στην καθολική πλειοψηφία του από τους εν λόγω παίκτες.

Από την 1η Απριλίου λοιπόν, ξεκινά η νέα υπερστήλη, που σκοπό έχει να αποτελέσει σημείο αναφοράς και αντικείμενο λατρείας από όλους σας! Σε καθημερινή βάση, θα σας ενημερώνουμε μέχρι το μεσημέρι για ότι νέο υπάρχει στην Elite Sports, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ποντάρετε τις εκάστοτε επιλογές. Το λέμε αυτό, καθώς πέραν των μονών αποδεκτών, θα δίνουμε και combo bets (δυάδες) που θα πρέπει να παίζονται flat (σταθερό ποντάρισμα) με το 2% της εκάστοτε κάβας.

Η ιδιαιτερότητα της Elite Sports, είναι πως δεν θα υπάρχει περιορισμός στα αθλήματα. Θα δείτε από ποδόσφαιρο, μέχρι μπέιζμπολ και τένις! Ότι πιο δυνατό υπάρχει την κάθε ημέρα. Επίσης, θα δείτε σε πολλές περιπτώσεις διαφορετικού τύπου στοιχηματισμό από αυτόν που είχε πολλοί συνηθίσει. Μπορεί για παράδειγμα να δείτε ποντάρισμα under 21.5 games σε τένις ή over/under πόντων σε βόλεϊ! Τα tips προκύπτουν από τη συνεργασία όλου του team, αλλά και καλά αξιόπιστων πηγών που έχουμε αποκτήσει, ψάχνοντας από όλο τον κόσμο και αποτελούν πραγματικά την αφρόκρεμα των κορυφαίων καθημερινών tips παγκοσμίως!!! Έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και τις βάσεις να σας παρουσιάσουμε ένα ανεπανάληπτης ποιότητας προϊόν, κάτι που θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.

Αυτό που σας συνιστούμε, είναι υπομονή και πειθαρχία. Να θυμάστε πως η Elite Sports θα αποκομίζει σταθερά μηνιαία κέρδη και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Ένα σερί χαμένων αγώνων είναι απολύτως φυσιολογικό, όπως και ένα σερί κερδοφόρων στοιχημάτων το ίδιο. Το ζητούμενο είναι η ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ και σε αυτή επικεντρωνόμαστε!

Σε αυτό το σημείο, να σας επισημάνουμε πως βασική προϋπόθεση για να παίξετε στην Elite Sports, είναι να διαθέτετε λογαριασμό είτε στην Bet365 είτε στη Stoiximan. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ELITE SPORTS. 

Θα έχετε την τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσετε να ποντάρετε τη νέα μας στήλη για 60 ημέρες εντελώς δωρεάν, από την 1η Απριλίου έως και τις 31 Μαίου. Τόσο, ώστε να... εθιστείτε σε μια νέα πραγματικότητα που δεν είχατε ονειρευτεί καν... 

Tags