Special combo 5/4/2022

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του ανανεωμένου Betsport Elite. Τόσο οι απαιτήσεις όσο και οι προσδοκίες σας είναι τεράστιες, κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Όλη η ομάδα εργάζεται καθημερινά πολύ σκληρά έτσι ώστε να πετύχουμε στο τέλος του μήνα μεγάλο profit και να αποδείξουμε στην πράξη τα λεγόμενα μας. Όπως σας είχαμε επισημάνει, χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Με δεδομένο πως για την Elite σήμερα τελειώσαμε με μια κερδισμένη δυάδα στο 3.60, θα πάμε σε ένα έξυπνο combακι με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Θα πάμε αρχικά στη Β' Γερμανίας όπου το ιστορικό Αμβούργο για μια ακόμα χρονιά δείχνει τάσεις αυτοκαταστροφής, δεχόμενο μια μοίρα που απλά δεν του αξίζει. Χρειάζεται πλέον ένα μικρό θαύμα για να προλάβει έστω τη θέση των μπαράζ, εκμεταλλευόμενο πολλές απώλειες των άλλων. Σήμερα πάντως, υποδέχεται την Άουε σε εξ' αναβολής αναμέτρηση και τη βρίσκει κυριολεκτικά στα χειρότερα της. Έχοντας καταφέρει, καθώς περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει στην έδρα της με 3-2 από την καταδικασμένη Ίνγκολσταντ και με πολλά προβλήματα στη σύνθεση της, ταξιδεύει με άγνοια κινδύνου και ότι γίνει. Φυσικά, ούτε λόγος για σημείο καθώς οι δεινόσαυροι είναι τελείως αναξιόπιστοι, ικανοί να πετύχουν 3 γκολ και να δεχτούν άλλα τόσα, όμως θεωρούμε πως το ατομικό τους over 1.5 είναι εξαιρετικά πιθανό. Το Αμβούργο "φτιάχνει" άπειρες φάσεις και η Άουε δεν έχει αμυντικογενές στιλ παιχνιδιού, κάτι που θα το βοηθήσει αρκετά. Αν δεν πετύχει έστω δυο γκολ κόντρα σε αυτή την ομάδα, θα πρόκειται περί... κατορθώματος.

Στην ίδια ρότα θα κινηθούμε και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΜΚ Ντονς που υποδέχεται την Κρου, στα πλαίσια της League 1 Αγγλίας. Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι με ένα απίστευτο αήττητο σερί, σκοράρουν με εξαιρετικά ευκολία και είναι έτοιμοι για μια ακόμα νίκη απέναντι στην εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία της Κρου, που απλά δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στα δεδομένα της κατηγορίας. Έχοντας μια νίκη στα τελευταία 14 ματς, εντελώς ανίσχυρη εκτός έδρας και με πολλές απουσίες, δείχνει απλά να έχει αποδεχτεί τη μοίρα της. Όμως, επειδή μιλάμε για μια κατηγορία όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μια αναμέτρηση, δεν θα μπλέξουμε με το χαμηλό άσο και θα προτιμήσουμε να πάμε με το ομαδικό over 1.5 της Μίλτον, καθώς επιθετικά είναι φωτιά και έχει να αντιμετωπίσει μια τραγελαφική άμυνα που δέχεται πάντα γκολ εκτός έδρας.

Το combo πληρώνει αξιοπρεπώς στο 1.90 και αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Ποντάρισμα: 1% επί της κάβας και καλή επιτυχία.

Special Combo 5/4/2022

ΩΡΑ
GAME
LEAGUE
TIP
 BOOK
19:30
Αμβούργο vsΆουε
Γερμανία Β'
Home Over 1.5
21:45
Μίλτον Κέινς vsΚρου
Αγγλία 1
Home Over 1.5
TYPE
ODD
 BOOK
COMBO
1.90
Tags