Asian tip 06/04/2022

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Betsport Elite. To χθεσινό combo επαληθεύτηκε με εξαιρετική ευκολία από το ημίχρονο αφού τόσο το Αμβούργο, όσο και η Μίλτον Κέινς σκόραραν τα δυο γκολ που χρειαζόμασταν και έτσι δεν χρειάστηκε καν να περιμένουμε τι θα γίνει στο δεύτερο μέρος.
Για σήμερα, θα πάμε στο Βορά και συγκεκριμένα στη Νορβηγία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησαν το Σ/Κ πρωταθλήματα που θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ από τον επόμενο μήνα και όλο το καλοκαίρι και αναφέρομαι φυσικά σε Α' Β' Νορβηγίας (κυρίως) αλλά και Α' και Β' Σουηδίας. Είναι λίγκες που τις γνωρίζουμε πλέον πάρα πολύ καλά και αποτελούν μεγάλη δύναμη για το site, καθώς ο αριθμός των επιτυχών προβλέψεων από το 2019 που ξεκινήσαμε, ξεπερνά το 70%! Απλά, καταγράφουμε για τον Απρίλιο έως ότου είμαστε έτοιμοι για να δούμε την πλήρη δυναμική των ομάδων και να ξεκινήσει επίσημα η δράση. Πάντως, σήμερα έχουμε ημιτελικό κυπέλλου και μάλιστα νοκ άουτ, όπου η Μόλντε υποδέχεται την Στρομσγκόνσετ, θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό.
Η Μόλντε αποτελεί τη δεύτερη δύναμη του νορβηγικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή, μετά τη -διαστημική τα τελευταία δυο χρόνια- Μπόντο Γκλιμτ. Διαθέτοντας μια πανίσχυρη έδρα και με απίστευτη ομοιογένεια στη σύνθεση της, θέλει παράλληλα να πάρει σίγουρα τη ρεβάνς από τους φιλοξενούμενους για την περσινή ταπεινωτική ήττα με 6-0! Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε μια επαγγελματική νίκη κόντρα στην σχετικά ισχυρή Βαλερέγκα, χωρίς να απωλέσει την αμυντική της συνοχή. Από την άλλη, η Στρομγκόνσετ αν και πίεσε πάρα πολύ, έχασε από τη νεοφώτιστη -και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό- Γιερβ με 1-0, το χειρότερο όμως όλων είναι ότι δεν ενισχύθηκε καθόλου μεταγραφικά, ενώ αποτελεί μια από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. 
Η Στρομσγκόνσετ έχει 2 εκτός έδρας νίκες τους τελευταίους 8 μήνες! Ταξιδεύσει σε μια έδρα όπου η τελευταία ήττα σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2021!

Η διαφορά δυναμικότητας ειδικά στην παρούσα φάση είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα η Μόλντε θα προσπαθήσει να καθαρίσει εμφατικά την πρόκριση από την κανονική διάρκεια ώστε να διεκδικήσει στην συνέχεια τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Έχει τη δύναμη της έδρας, το κατάλληλο υλικό αλλά και την ψυχολογία με το μέρος της. Το ασιατικό χάντικαπ στο -1.25 πληρώνει 1.80 και είναι δίκαιο, αποτελώντας παράλληλα την τελική μας πρόταση. Καλή επιτυχία. 

Asian Tip 06/04/2022

ΩΡΑ
TIP
BET
ODD
STAKE
 BOOK
19:00
ΜΟΛΝΤΕ VSΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΣΕΤ
1 (-1.25)
1.801%
bet365
Tags