Over tip 7/4/2022

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Betsport Elite. 60 λεπτά άντεξε η Στρομσγκόνσετ, πριν δεχτεί το πρώτο γκολ από τη Μόλντε και στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν αρκετά εύκολα για να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά η πρόταση μας στο -1.25 των γηπεδούχων με τελικό σκορ 3-0 και πληρωμή στο 1.80.
Για σήμερα το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αν και έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε αυτό το σημείο, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στη Μασσαλία κόντρα στην ισχυρή Μαρσέιγ. Μακάρι η ελληνική ομάδα να κατορθώσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει την πρόκριση στην Τούμπα, γράφοντας ιστορία.
Σίγουρα αποτελεί πάντα ρίσκο μια πρόβλεψη σε ματς Europa League, όμως μου αρέσει τόσο πολύ το ζευγάρι Red Bull vs Αταλάντα που πραγματικά αξίζει τον κόπο. Βλέπετε, η Red Bull είναι μια μηχανή σκοραρίσματος και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη, οι Ιταλοί έχουν αρκετές αμυντικές αδυναμίες αλλά βρίσκουν εύκολα το γκολ, κάτι που ενδέχεται να συμβεί και σήμερα, καθώς η Λειψία παίζει επιθετικά αφήνοντας συχνά ανοιχτούς διαδρόμους. Η φετινή αλλαγή της κατάργησης του εκτός έδρας γκολ, έχει βοηθήσει πάρα πολύ τις ομάδες, καθώς το εκτός έδρας γκολ δεν έχει τόση σημασία και έτσι αν μια ομάδα προηγηθεί δεν έχει τόσο το άγχος να δεχτεί τέρμα όπως παλιά, καθώς πλέον το σύστημα είναι... αγγλικό και μετρά το συνολικό σκορ και των δυο αγώνων. Βλέπουμε λοιπόν πιο ανοιχτά παιχνίδια και περισσότερα over, κάτι πολύ καλό για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την Αταλάντα, όπως δήλωσε και ο προπονητής της Λειψίας, παίζει πολύ καλύτερα και απελευθερωμένα εκτός έδρας και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Το αναμένω αρκετά ανοιχτό και θεαματικό, μένει να το δούμε και στην πράξη. H απόδοση του over 2.75 είναι στο 1.91 και θα αποτελέσει την πρότασή μας.
Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν και μια τριάδα over με την βασική πρότασή, με ελκύουν εξίσου τα ματς της Φέγενορντ που υποδέχεται την Σλάβια Πράγας, ενώ ματσάρα αναμένω και στο Μπόντο Γκλιμτ vs Ρόμα. Καλή επιτυχία.

Over Tip 07/04/2022

ΩΡΑ
TIP
BET
ODD
STAKE
 BOOK
19:45
RED BULL VSΑΤΑΛΑΝΤΑ
Over 2.75
1.941%
bet365
Tags